Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. oktober 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Å være modig - eller dum?

Evan (Samuel Johnson) gir Kelly (Deborah Mailman) gode råd når det gjelder å vinne kampen om en plass i studentrådet (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) gir Kelly (Deborah Mailman) gode råd når det gjelder å vinne kampen om en plass i studentrådet (Foto: Southern Star)
Når verden går deg imot og slår deg i ansiktet, snur du det andre kinnet til – eller vil du slåss?

Gabrielle slår seg sammen med en sexy advokat for å kunne møte vanskelighetene med fagforeningen på jobben etter at hun erklærte seg uenig i behandlingen av de uorganiserte arbeiderne. Tidy er slett ikke fornøyd med tingenes tilstand, og det er ikke Evan heller. Han gjenkjenner Gabrielles glatte advokat som David Ford, en erklært uvenn fra skoledagene.

Ettersom tiden går, stiger Gabrielles sinne mot arbeidsgiveren, og det samme gjør de varme følelsene for David. Spørsmålet er imidlertid om hennes kamp for rettferdighet har gjort henne blind overfor hva hun egentlig vil?

Kellys favoritt-kurs på universitetet er avlyst, og hun bestemmer seg for å stille som kandidat til studentrådet. Hovedmotstanderen er Justin, populistkandidaten fra "Mer øl-partiet". Kelly ser nederlaget i øynene, men Chloe og Evan hjelper Kelly med å finne fram en egen, sexy valgstrategi.

Richie og Charlie kaster seg over cricket-spillet, og begges konkurranselyst blir avslørt. I mellomtiden lurer George på hva hennes forhold med Evan egentlig var for noe.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex delte leilighet tidligere. Evan vil gjerne fære forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at de ter noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver å gjøre karriere i tv, og har et turbulent kjærlighetsliv. Det sistnevnte kan også sies om Gabrielle, mens Kelly vil studere og redde verden.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Only the Brave, or the Dumb"
Produksjon: Southern Star
Med: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Les mer