Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. mars 2004 kl 20.25 Hodejegerne

Søkestav, ambolt og neglesaks

Programleder Tande-P styrer Hodejegerne. (NRK-foto: Ole Kaland)
Programleder Tande-P styrer Hodejegerne. (NRK-foto: Ole Kaland)
Dette er noe av utstyret som behøves i det niende programmet av Hodejegerne. Som man skjønner er det stor spennvidde i yrkene det skal gjettes på, og som vanlig har programleder Tande-P full kontroll.

De seks yrkene som juniorlaget og seniorlaget skal gjette på, er hjelpekorpsinstruktør, negledesigner, smed, profesjonell line-dancer, kordirigent og polansatt. Vil negledesigneren synes det er (for)smed(elig) å bli tatt for å være linedancer, og er det lett å forveksle en hjelpekorpsinstruktør med en polansatt? Det får vi se når Annikka Andersen og Henriette Roka-Aardal på seniorlaget og Sofie Augestad og Silje Risdal på juniorlaget skal forsøke å plassere rett yrke på rett person.

Oppfinnelser
Nytt i årets "Hodejegerne" er at unge, kløktige oppfinnere i grunnskolen oppfordres til å sende inn sine oppfinnelser. De beste nyvinningene presenteres gjennom en seerkonkurranse: I løpet av programmet vises bilder av en del av oppfinnelsen, og seerne kan via SMS gjette hva det er. Den heldige oppfinneren er tilstede i studio og får sjansen til å fortelle om nyvinningen og forklare hvordan den virker. Det blir én ny oppfinnelse i hvert program.

Oppfinnere kan melde seg på via NRKs nettsider: Hodejegerne

Egenproduksjon ved NRK Underholdning
Programleder: Tande-P
Prosjektleder: Wenche Solum
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41 (92 01 55 79)


LENKER
  • Hodejegerne