Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 10. februar 2011 kl 21.30 Lydverket

John Olav Nilsen og gjengen


Et av 2010s største stjerneskudd på rockehimmelen er tilbake med ny plate. John Olav Nilsen og gjengen gjester Lydverket, og i tillegg blir det møte med BBC-favorittene Esben & the witch og to norske komikere.

Bergensbandet John Olav Nilsen og gjengen forteller om og spiller live fra oppfølgeralbumet "Det nærmeste du kommer" som blant annet består av tekster om piller, kirkegårder, vonde mareritt og parterte kjærester.

Mer om John Olav Nilsen og gjengens nye plate her

Humor og musikk
Flight of the concords, Lonlely Island, DDR, Gartnerlosjen - listen er lang over både norske og internasjonale band som kombinerer humor og musikk. To av Norges fremste menn på området, Atle Antonsen og Egil Hegerberg, gjester Lydverket for å diskutere om man stikker kjepper i hjulene for seg selv, eller åpner markedet når man blander inn humor i musikken.

Esben & the witch
Da BBC kåret 2011s største musikalske talenter var Esben and The Witch blant de utvalgte artistene. Det unge bandet har ikke eksistert i mer enn to år, men har allerede rukket å bli kritikerfavoritter hjemme i England. 31. januar i år kom debutalbumet. Lydverket møtte det fremadstormende bandet på hjemmebane i Brighton.

Doktorgrad i dansbarhet
Lars Vaular fikk sitt store gjennombrudd med låten "Rett opp og ned" i fjor. Grunnen til låtens popularitet skyldes i stor grad rytmen, som ifølge førsteamanuensis Hans T. Zeiner-Henriksen, er umulig å sitte stille til. Vi samlet Lars Vaular, produsent Thomas Eriksen og Hans Zeiner-Henriksen for å undersøke hvordan "Rett opp og ned" påvirker kroppen fysisk.

Egenprodusert musikkprogram
NRK UNG (2010)
Programleder: Asbjørn Slettemark
Vaktsjef Lydverket: Ellen Ramstad, tlf 23046416 / 97747177
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf 815 65 900


LENKER
  • her 
  • Bilder