Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. mars 2001 kl 19.30 Puls

Puls (ttv)


NRK1 mandag 26. mars kl 19.30
Puls

Når prestasjonsangsten tar deg

Prestasjonsangst kan ramme brått og virke svært lammende. Prestasjonsangst kan ramme oss alle. Det kan skje studenten som skal opp til eksamen, en som skal holde tale i et selskap og det kan skje den tilsynelatende selvsikre stand up-komikeren som er vant til å stå foran store folkemengder flere ganger i uken.

Kjenner du deg igjen? I kveldens Puls får vi noen gode råd om hvordan vi kan takle den vonde prestasjonsangsten best mulig.

Far eller ikke far?
Dette er et av spørsmålene som stilles i kveld. Det handler om menns rett til å få vite om de er far til et barn eller ikke. Å få et klart svar på det, er ingen selvfølge her til lands.

Trening på gul resept
I Modum kommune går de nye veier for å få folk tilbake i jobb. Der skriver ikke legen ut piller på blå resept, men anviser turer i skog og mark. Gratis trim under rettledning av fysioterapeut gis til folk som er sykemeldte, på attføring eller uføre.

Vi møter Erling Tangerud, som føler at han har fått livet tilbake etter at legen hans skrev ut den gule resepten: - Jeg var langt nede, men det at jeg kom meg ut i skog og mark sammen med andre, fikk meg opp igjen, forteller han til Puls.

NRK1 mandag kl 19.30

Egenprodusert helsemagasin
Programleder: Helene Sandvig
Prosjektleder: Lars Kise
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)
http://www.nrk.no/fakta/puls/

Bilde
Helene Sandvig leder Puls. (NRK-foto: Ole Kaland)