Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. desember 2012 kl 19.55 De ukjente

Hvem vil overbevise?


I kveldens program konkurrerer frisbee-utøver Sune Wentzel og tidligere fotballspiller Roar Strand mot standup-komikerne Terje Sporsem og Cecilie Steinmann Neess.

Kjendislagenes oppgave er å plassere seks ukjente personer i rett yrke. Velger de feil person, kan det få konsekvenser: Er det en ekte klatreinstruktør som veileder Sune Wentzel oppover klatreveggen, og vil en blodprøve avsløre om legesekretæren er ekte eller ikke? Komiker Terje Sporsem er pasienten.

Andre yrker som i denne sendingen skal testes, er fiolinist, bartender, blomsterdekoratør og brannmann.

Om programmet
Nadia Hasnaoui er programleder for den tredje sesongen av dette familieunderholdningsprogrammet. I løpet av fem programmer blir vi introdusert for seks nye personer hver uke. Hver uke deltar to lag med kjendiser. Kjendislagenes oppgave er å plassere seks ukjente personer i rett yrke. Velger de feil person, kan det få konsekvenser.

Noen av yrkene denne sesongen vil skape en god dose spenning i studio; for eksempel stuntutøver brannmann og klatreinstruktør. Det ligger an til mer komikk når yrkene steppedans, partybandvokalist og tannlege skal testes.

"De ukjente" ble sendt i 2009 og 2010, den gang med Stian Barsnes-Simonsen som programleder.

Norsk underholdningsserie.
Produsert av NRK Underholdning (2012).
Programleder Nadia Hasnaoui.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75 / mobil: 414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.