Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 4. desember 2008 kl 22.30 Elskerinner

Siste episode med elskerinnene

De fire venninnene Trudi, Siobhan, Jessica og Katie. (Foto: BBC Worldwide)
De fire venninnene Trudi, Siobhan, Jessica og Katie. (Foto: BBC Worldwide)
Hemmelighetene kommer for en dag i siste episode av dramaserien Elskerinner. Det blir mange viktige avgjørelser for de fire venninnene, deres menn, elskere og elskerinner.

I forrige episode fortalte Siobhan sin mann Hari at barnet hun bærer ikke er hans. Han har tidligere snakket om at sæddonor kanskje kunne være løsningen på deres barnløshet, men vil han godta at Siobhan til de grader har tatt saken i egne hender?

Legen Katie hjalp sin elsker og pasient John å dø. Dette er blitt kjent, hun må møte til høring og risikerer å miste bevillingen. Johns sønn, Sam, er et av vitnene. Hva vil han si i sitt vitnemål mot kvinnen han elsker?

Trudi har sett med egne øyne at ektemannen, som hun trodde var drept i terrorangrepet 11. september, lever. Paul kommer hjem til henne og forklarer Trudi hvorfor han drio og lot henne tro at han var død.

Jessica har møtt personen hun ønsker å dele sitt liv med, Alex. Hun fortsetter å møte den nygifte kvinnen i skjul og er innstilt på å dele henne med kona, Lisa. Men er dette nok for Jessica?

Om serien
Tilsynelatende deler de fire bestevenninnene alt om livene sine. Men i virkeligheten har de alle hemmeligheter for hverandre. Elskerinner er en dramaserie om sinne, lidenskap, begjær, tap, skyld – og hemmeligheter.

Du treffer noen, blir forelsket, det kjennes riktig – men så er han gift. Og før du aner ordet av det er du en manns elskerinne.

I serien Elskerinner følger vi fire kvinnene Katie, Trudie, Jessica og Siobhan. De møttes i studietiden og er nå i 30-årene. Deres liv har siden den gang tatt ulike retninger. Til tross for dette er de nære venninner.

Katie er lege og prøver å komme over tapet av en pasient som hun hadde et forhold til og som nå er død. Hun innleder et forhold til hans sønn. Trudie mistet mannen sin 11. september og har aldri akseptert at han er borte. Derfor blir forholdet til beileren Richard vanskelig. Jessica lever et tøylesløst liv, noe som gir venninnene mye å sladre om og le av. Men en dag møter hun en hun ønsker å slå seg til ro med. Den fjerde kvinnen i gjengen, Siobhan, er tilsynelatende lykkelig gift. Men verken romantikken eller sexlivet er som det var. Samtidig ønsker de seg barn.

Serien er sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mistresses
Produsert av: BBC Worldwide
Med Sarah Parish (Katie), Sharon Small (Trudie), Shelly Conn (Jessica) og Orla Brady (Siobhan).
Kontaktperson: Hans T. Wiig, tlf 23 04 96 23 hans.t.wiig@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no