Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 6. juli 2010 kl 22.20 Pinlige sykdommer

Krum penis og tenners gnissel


Med et mantra som sier "det ikke er noen skam, vi er like alle mann", tar legene fra "Pinlige sykdommer" fatt på en ny sesong av den populære serien. På en rundreise gjennom Storbritannia møter de pasienter som har sykdommer som får dem til å rødme.

I premieren på tredje sesong møter dr. Christian en mann med krum penis som har et stort ønske om å få den rettet ut. Samtidig tar dr Pixie og dr. Dawn med seg reiseklinikken til Cardiff hvor de skal forsøke å gi råd om flatulens.

Og med en statistikk på at halve befolkningen ikke går til tannlegen regelmessig, blir dr. Russells flyttbare tannlegeklinikk overfylt av pine og tenners gnissel når han besøker Wales.

Om serien
Legene i "Pinlige sykdommer" trodde de hadde sett det meste innen merkelige sykdomstilfeller. En rekke desperate pasienter hungrer etter medisinsk hjelp, men rødmer ved tanken på å oppsøke hjelpen. De lider av pinlige sykdommer.

De pinlige sykdommene er kroppslige uregelmessigheter som er visuelt avvikende fra gjennomsnittet, eller fører til nedsatt funksjonalitet på visse områder. De føler det ofte som så pinlig at det er en personlig ydmykelse å søke hjelp.


Britisk dokumentarserie i åtte episoder, sesong 3
Produsert av RDF International/ Maverick Television Ltd (2008)
Produsent og regissør: NICKY TAYLOR
Originaltittel: Embarrassing Bodies, serie 3
Episodetittel: Cardiff
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900