Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 28. september 2005 kl 20.55 Coupling

Føflekk-minne

Sally, Susan og Jane i den britiske serien
Sally, Susan og Jane i den britiske serien "Coupling". (Foto: BBC)
Husker du alle føflekkene på kroppen til din partner? Og kan du identifisere en føflekk som ikke var der sist?

Først oppdager Steve en ny føflekk på et merkelig sted og tror han skal dø. Deretter begynner partneren Susan å uroe seg over sine føflekker på ditto edle deler av kroppen.

Øyne i baken
Snart har Steve og Susan viklet seg inn i en krangel om hvem som husker hverandres føflekker best. Steve som har lett for å føle seg ydmyket, blir virkelig lei seg da Susan ikke kan huske om føflekken på rompa hans er ny eller gammel. Nå ønsker han at han hadde hatt øynene plassert i baken.

Sex før ekteskap
Og Jane går videre med å bearbeide sitt mannlige bekjentskap som er programleder i radioens livssynavdeling. Han heter James og tror ikke på sex før ekteskap.

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serieformat.

Det handler om et knippe venner i alderen 30 pluss. Noen er singel, andre par, og når de slipper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands!

Britisk underholdningsserie i syv deler (2000)
Originaltittel: Coupling (sesong 3)
Kveldens episode: The Freckle, The Key, And The Couple Who Weren’t
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Richard Coyle (Jeff), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57