Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 2. mai 2000 kl 20.00 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 2. mai kl 20.00
Da Capo!

Tid for korps og hornmusikk

Trombonisten Frode Thingnæs er en av gjestene i \"Da Capo!\" i kveld. Thingnæs har nesten i hele sitt liv vært korpsmedlem. Han har spilt i Kampen Janitsjar og fram til helt nylig har han vært medlem av Forsvarets stabsmusikkorps. Nå har han \"pensjonert\" seg, i den forstand at han i tiden framover vil komponere og være vanlig musiker.

Frode Thingnæs, hans kone Marianne Mørk og Philip Kruse er klar med en ny opera neste år, basert på Kjell Aukrusts \"Flåklypa Tidende\". I programmet får vi høre Thingnæs spille Rodgers & Hammersteins \"It might as well be spring\" med Da Capo-orkestret. I tillegg spiller han sin egen komposisjon \"Around once more\".

Nora Brockstedt og Gunnar Eide
Nora Brockstedt er still going strong, og synger \"Er du glad i meg ennå, Karl Johan?\" Impresario Gunnar Eide har mange små anekdoter å fortelle om sin virksomhet på 60-tallet. Han har formidlet flere store stjerner til hovedstaden, blant andre Harry Belafonte, Tina Turner og Josephine Baker.

Året er 1960, og allsangene er \"Marina\" og den store slageren fra 1960, \"Frøken Johansen og jeg\". I Poesihjørnet leser Ane Ryg \"Ord over grind\" av Halldis Moren Vesaas.

NRK1 tirsdag kl 20.00

Bilder
- Vidar Lønn-Arnesen har besøk av blant andre trombonisten Frode Thingnæs. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

- Evigunge Nora Brockstedt og Vidar Lønn-Arnesen. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83