Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 8. oktober 2006 kl 21.00 Intolerable Cruelty

Komedie fra overklassen

Catherine Zeta-Jones som den forsmådde hustruen Marilyn, og George Clooney som den suksessrike advokaten Miles Massey (Foto: Melinda Sue Gordon/Universal)
Catherine Zeta-Jones som den forsmådde hustruen Marilyn, og George Clooney som den suksessrike advokaten Miles Massey (Foto: Melinda Sue Gordon/Universal)
Vi møter to av Hollywoods aller største stjerner i glitrende samspill. George Clooney er slesk og forelsket advokat, mens Catherine Zeta-Jones er manne- og lykkejeger.

Den fremragende skilsmisseadvokaten Miles Massey vinner sak etter sak i Los Angeles, og har nesten begynt å kjede seg litt, da han får saken til mangemillionær og utro ektemann Rex Rexroth i fanget.

Miles klarer å forelske seg i Rex’ forsmådde hustru Marilyn, som er motpart i saken. Og dermed har vi hovedingrediensene klare: kjærlighet, ekteskapsinngåelser, utroskap og ikke minst skilsmisser blant overklassemennesker i Los Angeles.

Coen-festival på NRK
Gjennom en lang og drivende god karriere har Coen-brødrene vært innom de fleste sjangre, og rekken av filmer som er kommet fra deres hånd, er nesten utelukkende av høy klasse.

NRK byr på flere filmer av suksessduoen i tiden fremover:
På NRK2 vises "The Man Who Was'nt there" (28.9), "Den store Lebowski" ("The Big "Lebowski", (5.10), "Det store spranget" ("The Hudsucker Proxy") (7.10) og "Barton Fink" (12.10).

På NRK1 får vi i nattkinoen 7.10 se "O Brother, Where Art Thou" (7.10) og "Intolerable Cruelty" i søndagsfilmen 8.10.


Amerikansk komedie (2003)
Originaltittel: "Intolerable Cruelty"
Regi: Joel Coen/Ethan Coen
Med George Clooney (Miles Massey), Carherine Zeta-Jones (Marilyn), Edward Herrmenn (Rex), Billy-Bob Thornton, Geoffrey Rush og Cedric the Entertainer
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no