Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 8. februar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 8. februar kl 21.45
Advokatene (10)

Usikker framtid

Rettssaken som Tommy Silva kjører mot Donnell og partnere er i gang. Det er Jimmy som har det overordnede ansvaret, men han får lite hjelp fra sin medarbeidere.

Jimmy må ta en upopulær avgjørelse et stykke ute i rettssaken. Årsaken er at verken Ellenor eller Eugene fungerer særlig bra som vitner. De gjør heller saken verre for firmaet sitt. Så ille er det at firmaets framtid henger i en tynn tråd.

På kjærlighetsfronten skjer det saker og ting for Bobby. Han har ikke helt glemt gamlekjæresten Helen, samtidig som han er veldig opptatt av Lucy. Når det er klart for juleparty for advokatene er han ikke helt sikker på hvor han skal gå...

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.


NRK2 torsdag kl 21.45

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Bobby (Dylan McDermott) og Lucy (Marla Sokoloff). (Foto: 20th Century Fox)
2. Helen (Lara Flynn Boyle) og Lindsay (Kelli Williams). (Foto: 20th Century Fox)