Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 26. januar 2008 kl 21.25 Film: Old School

Tilbake til skoledagene

(F.v) Mitch (Luke Wilson), Frank (Will Ferrell) og Beanie (Vince Vaughn) ønsker seg tilbake til de glade skoledagene.  (Foto: Richard Foreman)
(F.v) Mitch (Luke Wilson), Frank (Will Ferrell) og Beanie (Vince Vaughn) ønsker seg tilbake til de glade skoledagene. (Foto: Richard Foreman)
Mitch, Frank og Beanie er tre venner som ikke er helt fornøyd med livet og ser 30-årskrisen komme. Mitch har en nymfoman kjæreste som har bedratt ham, og selskapsdyret Frank har giftet seg, men er ikke villig til å slutte med det ville livet. Beanie er familiemann, men lengter etter det glade ungdomslivet.

Alle tre savner skoletiden, men ikke pensum og pugging. De ønsker seg tilbake til festing og moro, og Mitch foreslår at de drar tilbake til skolen for å gjenoppleve de glade dagene.

Vennene danner en studentforening og utnevner Mitch til gudfaren. Deretter fester de like hemningsløst som i studietiden. Sammen med en gjeng skoletapere har de det skikkelig gøy, men skolens rådgiver bærer fremdeles nag til dem og skaper problemer.


Amerikansk komedie (2003)
Originaltittel: The Old School
Regi: Todd Phillips
Med Will Ferrell, Luke Wilson, Vince Vaughn, Jeremy Piven, Juliette Lewis, Ellen Pompeo, Leah Remini og Elisha Cutbert
Kontaktperson: Berit Ekholdt, tlf 23 04 94 50 / 99 79 77 43
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no