Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. desember 2002 kl 19.45 Beat for beat - tone for tone

Kavalkade fra høstens programmer

Bandet består av f.v: Lars Enderud, Jørn Fodnestøl, Frøydis Grorud, kapellmester Trond Lien og Ole Petter Hansen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Bandet består av f.v: Lars Enderud, Jørn Fodnestøl, Frøydis Grorud, kapellmester Trond Lien og Ole Petter Hansen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Slutten av året er tiden for kavalkader, og også redaksjonen i ”Beat for beat” har satt sammen sin ”best-of” fra høstens programmer. Det betyr en time med høydepunkter fra suksess-sesongen der seertallene har nådd nye høyder.

I gjennomsnitt har over 875.000 seere fulgt programmet denne høsten, og det er ny sesongrekord for Ivar Dyrhaug og hans faste pianister Gisle Børge Styve og Trond Nagell- Dahl. At programmet er så populært, har garantert også mye å gjøre med de dyktige musikerne i bandet som består av Lars Enderud, Jørn Fodnestøl, Frøydis Grorud, kapellmester Trond Lien og Ole Petter Hansen.

Det har vært mange flotte og dyktige sangere med denne høsten, men dessverre blir det ikke plass til alle i kveldens kavalkade. Blant dem vi helt sikkert får et gjensyn med er Carola, Thomas Von Brömssen, Ulla Skoog, Frank Øren, Finn Evensen, Sturla Berg-Johansen, Iren Reppen og Paul-Ottar Haga.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Bak pianoet: Trond Nagell-Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36