Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. mai 2010 kl 22.30 Nurse Jackie

Giftering til besvær


Jackie sjonglerer familieliv, karriere og utroskap temmelig elegant, men gifteringen er en farlig detalj som hun har lett for å glemme. Kanskje like greit å bli kvitt den?

Jackie og datteren Grace starter med steppetimer for å bedre forholdet mellom dem, og for å hjelpe Grace ut av de negative tankene hun sliter med. Selve steppingen går det ikke så verst med, men klarer Jackie å komme overens med de andre mødrene på kurset?

Plagsom ringefinger
Jackie glemmer å ta av seg gifteringen, og like før hun skal møte Eddie overtaler hun O’Hara til å hjelpe henne med å få den av fingeren, og drastiske tiltak må iverksettes.

Coop går i fella
Dr. Cooper truer med å sladre på Jackie etter at hun forfalsket en pasients donorkort. Jackie vet at Coop ikke opptrer særlig elegant under stress, og lurer ham i en felle som vil få uante konsekvenser.

Om serien
"Nurse Jackie" er en bestemt og dyktig sykepleier, hun er gift med en kjekk mann, og sammen har de to barn. Men Jackie har også sine hemmeligheter, deriblant en elsker på sykehuset som har tilgang på de smertestillende medikamentene hun er blitt avhengig av på grunn av sin dårlige rygg.

Når Jackie sjonglerer sin hektiske arbeidshverdag med et noe trøblete privatliv, byr det på en rekke utfordringer. Som sykepleier gjør hun alt for at pasientene skal ha det så godt som mulig, og er langt mer opptatt av å hjelpe dem enn å følge sykehusets regler.

Amerikansk dramaserie fra 2009 (12 episoder)
Originaltittel: Nurse Jackie – Ring Finger
Produsert av: Showtime / Lionsgate
Regi: Paul Feig
Manus: Liz Brixius
Med Edie Falco, Eve Best, Merritt Wever, Haaz Sleiman, Paul Schulze, Peter Facinelli og Ruby Jerins m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl 924 03 873 / 23 04 45 76
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: Publikumssevice / tlf: 815 65 900