Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 31. januar 1999 kl 19.00 Søk

Søk (ttv)

NRK1 søndag 31. januar kl 19.00
Søk (1:10)

\"Søk\" - nytt program om livssyn
Hva skal til for å bli et godt alternativt menneske? Finnes Gud på internett? Hvordan kan det moderne menneske få ro i sjelen? Hva leter operasangeren Anne-Lise Berntsen egentlig etter?
Dette er temaer i den første utgaven av NRKs nye søndagsserie \"Søk\", som er et allsidig reportasjemagasin om religion, livssyn og de evige spørsmål. Kai Norheim bruker pendel når han skal ta avgjørelser, Inger Johanne Aas chatter på nettet, og Anne Lise Berntsen har lest seg gjennom atskillige hyllemeter religiøs litteratur av ulikt slag. Og hvordan finne roen? Producer Liv Berit Helland har tatt med seg spørsmålet ut på gaten med et overraskende resultat. Og programleder Anne Ardem geleider oss elegant gjennom programmet.

Om \"Søk\"
Magasinet \"Søk\" er en nysatsing fra NRKs side. Utgangspunktet for serien er den multireligiøse virkeligheten i Norge, der mange mennesker i dag er på søk etter et ståsted i livet. Programmet har ingen bestemt religiøs eller livssynsmessig forankring, men er et tidsaktuelt opplevelsesprogram med rom for den gode historie, møte med vanlige mennesker, religiøse skikker og tradisjoner og faktastoff.
NRK1 søndag kl 19.00

Til redaksjonen
Bilde av Anne Ardem er lagt ut tidligere på den 31. januar 1999.

Egenprodusert religiøst
Programleder: Anne Ardem
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53