Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. september 2006 kl 19.55 Beat for beat

Damenes aften

Trine Rein, Torhild Sivertsen, Marianne Antonsen og Sigrid Brennhaug synger ut i sesongens siste Beat for beat. (Foto: Erik Dyrhaug)
Trine Rein, Torhild Sivertsen, Marianne Antonsen og Sigrid Brennhaug synger ut i sesongens siste Beat for beat. (Foto: Erik Dyrhaug)
Fire erfarne og flotte damer i sin beste alder entrer scenen hos Ivar Dyrhaug i kveld. Torhild Sivertsen, Trine Rein, Marianne Antonsen og Sigrid Brennhaug sørger for temperatur og taktfaste toner i sesongens siste Beat for beat.

Kvartetten som skal underholde seerne i kveld, er trolig kjent for de fleste. Torhild Sivertsen har over 20 års fartstid som artist og slo i sin tid gjennom med gruppen Tomboy. Trine Rein vil alltid være den som "Just Missed the Train", mens Marianne Antonsen gjerne omtales som bransjedronninga i norsk pop og rock-miljø. Sammen har de knyttet til seg Sigrid Brennhaug som for noen år tilbake gikk fra å være lærer til å bli artist på heltid.

Hemningsløst og heftig
De fire damene er om få uker aktuelle med sitt forrykende sceneshow "Ladies Night" på Edderkoppen i Oslo. Forestillingen inneholder etter sigende mye humor, gjenkjennelse, trøkk og musikalsk gjenhør med kjente låter som de fremfører på en litt annen måte enn vi er vant til å høre dem. Damenes kjennetegn er nemlig at "det vrikkes, synges og digges så hemningsløst at godfoten rykker helt opp i øreflippene når de praktfulle stemmene til Trine, Sigrid, Torhild og Marianne forenes".

Forhåpentligvis er det noe av det samme vi får oppleve i kveld når damene inntar pianokrakkene hos Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve?

NB! Kveldens program er det siste i denne omgang. Neste uke til samme tid er det jubileumssending for "Norge rundt" i anledning programmets 30 års dag.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer