Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. oktober 2003 kl 22.30 Store Studio

Lavmælt gjest

Ane Brun spiller live i Store Studio. (Foto: Per Heimly)
Ane Brun spiller live i Store Studio. (Foto: Per Heimly)
Ane Brun ble oppdaget av svenskene, og nå eksporteres hun tilbake til oss. Unni Wilhelmsen sier hun er bedre enn både Lene Marlin og henne selv. I kveld kan du dømme selv. Da spiller Ane Brun live i Store Studio.

- Hun er den flinkeste norske dama med gitar i sin sjanger. Bedre enn meg, og Lene Marlin. Bedre enn oss alle! Hun er litt for god, så det tar nok litt tid før hun slår gjennom, sa Unni Wilhelmsen til Dagsavisen.

Men kanskje Ane Brun slår gjennom etter sin opptreden i Store Studio? I vår ga hun ut albumet "Spending Time with Morgan", og 22 oktober slipper hun singelen "Humming One of Your Songs".

Ny buddy
Buddy er årets store, norske film, og Anders Baasmo Christiansen er enestående som den nervøse Stig Inge. Nå spiller han skummel skurk i Frendelaus på Det norske Teatret. Fra før har han imponert med storspill i flere roller på Trønderlag Teater, der han blant annet var en særdeles ellevill og livskåt Mozart i stykket "Amadeus." I kveld er han gjest i "Store Studio".


Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78