Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 28. mai 2003 kl 23.05 Våre små hemmeligheter

Våre vaner og uvaner

Kelly (Deborah Mailman) er alltid i godt humør, noe Alex (Claudia Karvan) setter pris på (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) er alltid i godt humør, noe Alex (Claudia Karvan) setter pris på (Foto: Southern Star)
Will og Sams forhold er noe anstrengt etter at Wills eks, Leah, fortsetter å be ham om hjelp til å komme gjennom personlige problemer. Men da hun i et sårbart øyeblikk ber om unnskyldning for å ha behandlet ham dårlig, får Will nok og blir endelig ferdig med henne for alltid.

Lei av å være fattig og stolt finner Evan til slutt en jobb som kelner-assistent på en grusom pub, full av "enarmede banditter". Men hans opphold i arbeidslivet tar brått slutt da han prøver å stoppe en gammel mann fra å spille bort hele pensjonen sin. Pubeieren gir Evan sparken på stedet.

Kelly har nok å gjøre i den nye jobben sin som markedsfører på nett. Etter to måneders tøff jobbing får hun en sjekk på snaut 28 dollar. Hun vil slutte før det er for sent, men vennen Paolo har funnet seg vel til rette. Kan hun beholde det ene uten det andre?

Gabrielles affære med Mac er ny og spennende, men tankene går allikvel tilbake til tryggheten med Jason.

Richie går på kino med Miranda i håp om å se Brad igjen. Alex bestemmer seg for å ta kontroll over sitt romantiske liv og ber en bekjent, Marcus, ut på en "date". På slutten av kvelden foreslår hun at de skal ha sex. Han etterlater seg synlige bremsespor i korridoren…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye tid på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabriell og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel "The Secret Life of Us"
Produksjon Southern Star
I rollene Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Rochie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83