Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. november 2011 kl 22.30 Bare Egil

Bare Egil (Premiere!)


Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil, legger ut på sitt livs største turné. NRK dokumenterer Egils reise og møte med den norske folkesjela. Første stopp er Åndalsnes.

Egils motto: "Alt er like bra" gjelder også her. Litt busstrøbbel på starten av turnéen gjør at planene må omrokkeres. Det blir reise via Molde med buss for buss, men Egil og crewet ankommer Åndalsnes ved godt mot.

Lokal låt på hvert stopp
På alle turnéstoppene skal de lokale arrangørene stille med Egils sceneantrekk, og Egil skal spise middag hos en lokal familie. I tillegg fremføres en spesialkomponert låt til det aktuelle spillestedet, som denne uken er Rauma. Egil har lest på internett at det står dårlig til på stedet, og lager en powerballade for å samle lokalbefolkningen. Den blir ikke bare godt mottatt.

Om serien
Egil Hegerberg, eller Bare Egil, har i høst reist Norge rundt på kryss og tvers med albumet "Norge på kryss og tvers, volum 2". I åtte episoder følger vi Egil på turné gjennom landet, fra Åndalsnes via steder som Surnadal, Larvik, Lyngdal og Nøtterøy. Turnéen avsluttes på Rockefeller i Oslo.

Produsert av NRK i 2011
Prosjektleder: Åse Marie Hole
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900