Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 14. september 2003 kl 20.35 Pilot Guides: Utrolige eventyr

Vågale eventyr verden rundt

Ian Wright (nummer to fra høyre) og en anaconda-slange. (Foto: Pilot Film & TV Prod.)
Ian Wright (nummer to fra høyre) og en anaconda-slange. (Foto: Pilot Film & TV Prod.)
Ian Wright i "Pilot Guides" er klar med to programmer med tittelen "Utrolige eventyr". Vi møter noen av klodens mest eksentriske mennesker som utfører de mest hårreisende vågestykker.

På sin særegne og morsomme måte tar "Pilot Guides"’ kanskje mest populære guide oss med rundt i verden, bl.a. til Sør-Afrikas kyster. Der risikerer Andre Hartman livet hver gang han legger på svøm i et farvann fullt av hvithai, men han lever ennå. Vi blir med på en svømmetur.

Ian utfører også et par stunt, som å fange en anaconda (verdens dødeligste slange) med bare hendene i Venezuelas jungel. Sammen med profesjonelle brannfolk går han også inn i en brennende bygning i Los Angeles.

Running Man
Ian legger ut sammen med Robert Garside, en mann som bærer tilnavnet "Running Man". Robert løper ikke bare jorden rundt, han tilbakelegger også hvert kontinent på langs. Nå er det bare Nord-Amerika som gjenstår.

Titanic
I 1985 ble vraket av "Titanic" funnet utenfor New Foundland-kysten på 4000 meters dyp. Sammen med betalingsvillige våghalser blir vi med ned til verdens mest berømte vrak. Billettpris: 35 000 dollar.

Høyeste topp
Fra de store dyp bærer det sammen med Rod opp på Europas høyeste topp. Elbrus-fjellet i Kaukasus rager 5642 m.o.h. Rod har satt seg fore å klatre til topps på høyeste fjell i hvert av Europas land. Noe som i så fall betyr ikke mindre enn 47 bestigninger, Himmelbjerget i Danmark og Monacos 500 meter høye åsside inkludert.

Det andre programmet av "Utrolige eventyr" kommer neste søndag.

Innkjøpt engelsk serie
Originaltittel: Pilot Guides – Amazing adventures
Produksjon: Pilot Film and TV Productions
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer 
  • Les mer