Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. august 2013 kl 23.15 Hotellenes hemmeligheter

Hotell for sex


Vi får et saftig innblikk i livene til de rike og berømte når skuespiller Richard E. Grant utforsker noen av de mest sexy hotellene og gjemmestedene i verden.

Dagens episode av "Hotellenes hemmeligheter" handler om sex. Jakten på de frekkeste og mest lidenskapelige historiene, fører Richard til Beverly Wilshire Hotell i Los Angeles. Her oppdager han en hemmelig trappegang, brukt av en av Tinselstowns mest beryktede kvinneforfører. I Paris besøker han L’Hotel, som blant annet har hatt det franske sexsymbolet og beryktede skjørtejegeren Serge Gainsbourg som gjest.

Om programmet
Få en smak av utrolig luksus og skandaløse historier, når skuespiller Richard E. Grant oppsøker verdens mest kjente hotell. Fra Four Seasons i New York og Chateau Marmont i Los Angeles til George V i Paris og Savoy i London, utforsker han hva som gjør et utvalgt antall hoteller så unike.

Gjennom intervjuer med noen av de største navnene i bransjen, innspill fra kjente forretningsmenn som Donald Trump og ikke minst hans egne opplevelser bak hotellenes glamorøse fasader, blir vi invitert inn i en ellers tilsynelatende lukket verden.

Britisk reiseserie (2012)
Originaltittel: Hotel Secrets with Richard E. Grant (5:8)
Produsert av: Burning Bright Productions/BBC Worldwide
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes å kontakte Publikumsservice / 815 65 900