Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. november 1999 kl 21.05 O.J. - en utstrakt hånd

O.J. - en utstrakt hånd


NRK1 fredag 26. november kl 21.05
O. J. - en utstrakt hånd (7:8)

Tårnfrid hos Vebjørn Sand

Tårnfrid søker stadig nye utfordringer og prosjekter å fylle tiden sin med. Nå har hun begynt på akvarell-malekurs, og læreren er ingen ringere enn Vebjørn Sand!
- Det å være omgitt av skjønne malerier er harmoniserende for kropp og sjel, og det som er så bra med akvareller, er at det blir fint nesten uansett, sier Tårnfrid, som er svært fornøyd med sin læremester Sand.
Om hun virkelig har talent for malingen, kan du se i kveldens utgave av \"O. J. - en utstrakt hånd\".
Fra Tårnfrid til satanistrocker Barron Blod - Otto Jespersen har et bredt persongalleri å vise til. I dag får vi se at Barron Blod har lyst til å gå nye veier i musikken sin. Selv om bandet Bøh skal være \"lojjale\" mot Satan, har det fått med seg en \"sjamman\" fra Sameland. Han passer ikke helt inn, men siden bandet får 25.000 kroner av kulturfondet for å ha han med på fire konserter, gjør de selvfølgelig det!
Birger er naturligvis på plass også i dag, og han legger som vanlig ut om sitt innholdsrike liv. Han er optimisten selv, og ser det positive i alt. Syk og fattig, men alltid klar for nye nederlag.
I dagens program blir det ikke en enkelt gjest som er det vanlige. Derimot er det duket for debatt, og spørsmålet Otto Jespersen stiller dreier seg om hudfarge. Hva er best, neger eller hvit?

NRK1 fredag kl 21.05

Bilder (via Scanpix/Internett)
Tårnfrid har begynt på akvarell- malekurs hos Vebjørn Sand. (Foto: NRK)

Egenprodusert underholdning
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18