Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. juni 2004 kl 20.05 Whoopi

Stemmen fra fortiden

Mavis (Whoopi Goldberg) møter en tidligere rival og artist-kollega. (Foto:Carsey-Werner-Mandabach Distribution )
Mavis (Whoopi Goldberg) møter en tidligere rival og artist-kollega. (Foto:Carsey-Werner-Mandabach Distribution )
Mavis Rae, hotelleier på Manhattan med sangerinnekarrière bak seg, må takle et møte med sin tidligere artistskollega Florence.

Det tredje medlemmet av den kvinnelige sangtrioen "The Ebony Blackbirds" er død, og nå er det bare Mavis og Florence igjen.

I begravelsen blir Mavis nødt til å møte henne, noe hun ikke ser fram til. Florence var hennes rival i trioen, og hun ankommer flott stylet og full av planer om å stelle i stand spetakkel.

Lillebrors hemmelighet
Forholdet mellom løsslupne Rita og konservative Courtney humper videre. Courtney er Mavis’ lillebror, og Rita får seg en overraskelse da det viser seg at sangerinnen Florence i sin tid forførte Courtney.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "She Ain’t Heavy, She’s My Partner"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Mavis (Whoopi Goldberg) møter en tidligere rival og artist-kollega. (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)


LENKER
  • Whoopeshow 
  • Mer Whoopi