Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 14. februar 2005 kl 19.30 Puls

Håndball – farlig for helsa?

Kjersti Mo er programleder i Puls (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kjersti Mo er programleder i Puls (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Det norske herrelandslaget skapte litt av en håndballfeber under EM, men mange mener sporten er helsefarlig. Nå er det kommet en undersøkelse som viser at skadene kan reduseres betraktelig. Puls tar opp dette temaet i kveld.

"Kvinnehåndball er ingen idrett. Det er en kneskade", er det mange som mener. En ny norsk undersøkelse som publiseres i disse dager, viser at skadene kan reduseres betraktelig ved riktig trening. Puls viser deg hvordan håndballsporten kan bli bedre – uten skader.

Å leve med kreft
Kreft rammer mange hvert år, og sykdommen kommer ofte helt uventet. I kveldens program møter vi en familie som har lært seg å leve med at et av medlemmene har fått den livstruende diagnosen.

Fedon Lindberg snakker om ernæring og helse.

Om Puls
Kjersti Mo vikarierer for Anbjørg Sætre Håtun. Kjersti har jobbet som reporter i Puls i 4 år.

I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan Puls’ seere få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse).


Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Kjersti Mo
Pressekontakt: Sidsel Linden , 23 04 98 41/909 55 364
Vises også i Nett-TV