Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. september 1999 kl 22.00 Kvinner på randen

Kvinner på randen (ttv)


NRK1 fredag 10. september kl 22.00
Kvinner på randen

Klart for Kvinner på randen

- Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge heter de - de kvikkeste jentene på denne siden av Nordsjøen. I alle fall har de tre kvinnene på randen av både det ene og det andre kommet som vårens friskeste tv-pust til oss i sofaen dette året, skrev VG i fjor.
Og avisen var ikke alene om å mene at de tre bergensjentene reddet fredagskvelden i fjor vår.
- Blir de stilige og herlige bergensjentene snart nødt til å skifte navn på programmet sitt? For disse kvinnene er ikke lenger \"på randen av en oppskrytt aften\", men midt i den. Og med rette! (Dagbladet).

Begynnelsen
- Med blågule klypemerker etter hylende medpublikummere, tvinger denne anmelder fram et siste hikst mellom latterkulene; dra til Bergen på timen! De tre kvinnene Kjersti Berge, Marit Voldsæter og Elisabeth Moberg lager en minirevy som er noe av det beste som har skjedd norsk underholdning på år og dag, skrev Anette Mürer i Dagbladet etter de tre kvinnenes første satsning tidlig i 1996, og belønnet forestillingen med en sekser.
Oppfølgeren i 1997, \"Kvinner på randen av en oppskrytt aften del 2\" pådro seg nok en sekser i Dagbladet- og VG var hjertens enig.

Kvinnene
Kjersti Berge, kvinne - er utdannet ved Musikk Konservatoriet i Bergen og Oslo. Hun har medvirket i blant annet \"Cats\", \"Which Witch\" og \"Spelemann på taket\".
De siste to årene har hun vist for Gud og hver mann at hun er kvinne.
Elisabeth Moberg, lang kvinne - har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo. Hun har arbeidet som sanger og musiker siden 1988. Elisabeth gjorde stor lykke som Sally Bowles i \"Cabaret\" på Nordland Teater i 1997.
Siden i fjor har hun gjort det til sitt yrke å være kvinne.
Marit Voldsæter, mørk-blond kvinne - utdannelsen består av en tvilsom artium. Hun fikk sitt gjennombrudd i Ole Paus-revyen \"Norge mitt Norge\" i 1991. I 1996 hadde hun stor suksess sammen med Jan Eggum i \"Absolutt tilstede\".
Siden 1997 har hun nærmest til det groteske, utnyttet det beste ved å være kvinne.

Hva kommer i år?
Opplegget blir omtrent som sist, med en prategjest og en musikalsk gjest, samt gjensyn med taxisjåførene og familien Trengereid.
Den verbale gjesten i det første programmet er forfatteren Klaus Hagerup, og selvsagt står kvinnene selv for skjønn sang og burleske sketsjer.

NRK1 fredag kl 22.00

Bilde
Kjersti Berge, Elisabeth Moberg og Marit Voldsæter (Foto: Sture Nepstad)

Egenprodusert underholdning fra NRK Hordaland
Prosjektleder Kjell Jarle Høyheim
Med Kjersti Berge, Marit Voldsæter og Elisabeth Moberg
Pressekontakt Inger larsen, tlf: 23 04 74 83