Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. februar 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 onsdag 17. februar kl 16.00
Dream Team (3:64)

Egensindige Sean

Treneren Frank Patcham (John Salthouse) sliter med å holde styr på egensindige Sean Hocknell (Daymon Britton). Sean går sine egne veier og hører sjelden på råd.
Frank har klart å holde Sean i ørene men blir skuffet da han får vite at Sean planlegger en nattklubbrunde med Vincent (Michael Price) og Warren (Clinton Kenyon). Sean må prioritere - fotball eller moro for å kunne bli en enda bedre spiller.
Dean er grådig og vil gjerne ha et forhold til både Lucy (Kate Farrah) og Georgina (Clemency Burton-Hill). Men innerst inne vet han at dette må ende galt. Hva skal han gjøre når han er så forelsket i begge to?

Om serien
SKY1 satset stort på Dream Team. Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45. Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1 onsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 9.9.98

Bilde elektronisk via NTB/Data- TV/Internett.
Egensindige Sean (Daymon Britton) hører ikke på treneren Frank.

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 - 1997
I rollene: Darren Morfitt, Daymon Britton, Michael Price, Clinton Kenyon, Michael Legge, Kate Farrah, John Salthouse, Clemency Burton-Hill, Ron Atkinson, John Hollins

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56