Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. august 2009 kl 22.10 Sjukehuset i Aidensfield

Vanskelige valg

Matron (Wendy Craig) på St Aidan's Royal Free Hospital. (Foto: ITV/Granada International)
Matron (Wendy Craig) på St Aidan's Royal Free Hospital. (Foto: ITV/Granada International)
Personalet på St. Aidan’s står overfor dramatikk, kvaler og vanskelige valg i kveldens episode. En fisker sittet innesperret og skadet i et synkende skip. I korridorene på sykehuset blir det også nye overraskelser, romantikk og bekymring.

Johnny Lomax har fridd til Matron, og den forsvarlige sykehusforstanderen må forberede seg på en ny tilværelse. Hendelser tar likevel uventede vendinger, og ting går ikke som forventet. Administrasjonsleder ved sykehuset, Nigel Harper, bekymrer seg over hva Johnny Lomax sitt frieri og Matrons avgjørelse vil ha å si for sykehusdriften.

Dramatikk på sjøen
Frankies posisjon og popularitet er variabel etter avsløringene den siste tiden, og hans øvrige planer skal vise seg å bli ytterligere torpedert av besøkende som kommer overraskende.

Han må likevel bistå dr Ormerod når de står foran en tøff redningsoperasjon. Ormerod har store kvaler med hvordan løse den dramatiske ulykken; en fisker sitter fanget i en synkende tråler, og er alvorlig skadet.

I tillegg kommer Jill i konflikt med en streng katolsk familie, og Taylors planer for framtiden ser ut til å bli motarbeidet nok en gang.

Om serien
"Sjukehuset i Aidensfield" er et medisinsk drama som følger pasienter og pleiere på St Aidan's Royal Free Hospital i havnebyen Elsinby på 60-tallet. Den populære serien er en oppfølger til "Med hjartet på rette staden" og det er flere av karakterene som går igjen derfra.

Britisk dramaserie, 2005
Original tittel: The Royal (sesong 4)
Produsert av ITV
Med bl.a. Wendy Craig, Ian Carmichael, Denis Lill og Julian Ovenden
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, 23 04 40 79 / 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900LENKER
  • Les mer