Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. september 2009 kl 23.20 Elskerinner

Nye elskere, nye løgner

Det blir gjensyn med Trudi (Sharon Small), Siobhan (Orla Brady), Katie (Sarah Parish) og Jessica (Shelley Conn) i
Det blir gjensyn med Trudi (Sharon Small), Siobhan (Orla Brady), Katie (Sarah Parish) og Jessica (Shelley Conn) i "Elskerinner". (Foto: Amanda Searle/Ecosse Films Ltd)
Katie, Trudi, Jessica og Siobhan er tilbake med nye historier om kjærlighet, sex og relasjoner. Mange nye menn kommer inn i de gode venninnenes liv i løpet av sesongen, men det blir også gjensyn med noen av dem damene på rundt 30 år hadde med å gjøre i fjor.

Ett år har gått siden sist vi møtte Katie, Trudi, Jessica og Siobhans, og firkløverets vennskap er sterkere enn noen gang. De forsøker fremdeles å lære av sine feil, men står rett som det er overfor dilemmaer som alle bunner i to ting, nemlig menn og sex. Vil de noen gang finne ekte lykke?

Jessica
Jessica har kommet seg videre etter forholdet med den lesbiske elskerinnen, og nå skal hun gifte seg med kjekkasen Mark. Ting går likevel ikke helt som de skal for Jessica, og idet hun står og kysser en fremmed på sitt eget utdrikningslag, skjønner hun at ekteskapet hennes må bli av den åpne sorten.

Katie
Katie har lenge hatt pause fra jobb, men nå vil hun arbeide igjen. Samtidig bestemmer hun seg for å holde seg langt unna menn. Det viser seg imidlertid at hun kjenner sin nye sjef fra før; Jack var hennes gamle flamme fra legestudiet. Det tar heller ikke lang tid før hun føler seg tiltrukket av Dan, en lege på sykehuset som hun likegodt inviterer med som følge i Jessicas bryllup.

Trudi
Trudi og Richards forhold blir bare sterkere og sterkere, men økonomien er trang og livet kaotisk. Trudi tar saken i egne hender og vil starte et kakebakefirma. Hun føler ellers at hun har det bra, men alt snakket om bryllup og romantikk får henne til å føle at det mangler noe i hennes eget forhold.

Siobhan
Siobhan ser ut til å leve det perfekte liv med mann og barn, og i tillegg har hun et godt forhold til eksmannen og datterens far. Men glansbildet er kun vakkert fra utsiden, for Siobhan og Haris forhold er langt fra perfekt. Siobhan skjuler også en stor hemmelighet.

Bryllupet
I Jessica og Marks vakre bryllup er det ikke bare bruden som tar en beslutning som forandrer livet. Siobhan og Hari blir enige om at de må jobbe for å få ekteskapet tilbake i rute, Katie åpner endelig opp for å slippe en mann inn i livet sitt, og Trudi og Richard stiller viktige spørsmål til hverandre.

Britisk underholdningsserie i 6 deler
Produsert av BBC
Originaltittel: Mistresses, series 2
Med Sarah Parish, Sharon Small, Orla Brady og Shelley Conn.
Regi: Peter Hoar
Produsent: Rhonda Smith
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, 23 04 40 79 / 911 64 716
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900