Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. august 2000 kl 20.30 Forandring fryder

Forandring fryder (ttv)


NRK1 fredag 18. august kl 20.30
Forandring fryder (3:6)

Pusser opp i rekkehus

Hilde Hummelvoll og hennes gode hjelpere i interiørdesign og snekring har i kveld tatt veien til to rekkehus i Skedsmokorset, der to gode naboer skal pusse opp hverandres kjøkken.

Arild Hammerhaug og Sigrid Marie Kallar bor i Tærudstien 61 på Skedsmokorset. Begge er adjunkter og jobber henholdsvis innen psykiatrien og på ungdomsskole. Begge er 30 år, og de ønsker seg en oppussing av kjøkkenet.

Oppussingen skal de imidlertid ikke stå for selv. Det er det naboene Asbjørn og Karen Lundsvoll, begge i 40-årene, som skal gjøre. Karen er kollega av Arild, mens Asbjørn jobber som slakter.

Asbjørn og Karen ønsker også å friske opp sitt kjøkken, og hva er mer naturlig enn at Arild og Sigrid Marie gjør en innsats her? I full tillit til hverandre bytter de nøkler, og de lover å holde seg unna sitt eget hjem de neste 48 timene. Resultatet og reaksjonen får vi se i kveldens \"Forandring fryder!\".

Om serien
Hilde Hummelvoll tar oss seks fredager med til leiligheter, hytter eller hus som eies av helt vanlige mennesker med ett felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men i motsetning til hva som er normalt når det er snakk om oppussing, skal de utvalgte ikke pusse opp selv!

Oppussingen gjøres av naboen som sammen med snekkeren Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk og Mads Moe bestemmer hvordan tingene skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet!

Vi følger oppussingen samt de involverte på nært hold, og til slutt eiernes reaksjon når de 48 timene er unnagjort.

For mer info, blant annet å se innkjøp og bruk av materialer se: www. nrk.no/underholdning/nyheter/index-ffryder.html

NRK1 fredag kl 20.30

Bilde
Hilde Hummelvoll er programleder. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Hilde HummelvollFor mer info, blant annet å se innkjøp og bruk av materialer se: www. nrk.no/underholdning/

Prosjektleder: Siss Kvamme
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18