Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 29. august 2003 kl 22.50 The Sinatra Songbook i full symfoni

Jazzifisert Sinatra

Ingar Kristiansen og The Sinatra Songbook skapte stor stemning på Rockefeller i Oslo (NRK-foto: Ole Kaland)
Ingar Kristiansen og The Sinatra Songbook skapte stor stemning på Rockefeller i Oslo (NRK-foto: Ole Kaland)
The Sinatra Songbook, med vokalisten Ingar Kristiansen, går på scenen med grå dresser og originale arrangementer. Ï kveld kan vi nyte en hel time med det hardsvingende jazzbandet.

Bandet tar utgangspunkt i repertoaret til Frank Sinatra, og oppdaterer dette til dagens jazzuttrykk. The Sinatra Songbook består av Ingar Kristiansen, Torstein Ellingsen, Jens Fossum, Anders Aarum, Odd André Elveland og Eckhard Baur.

Sangeren Ingar Kristiansen har på kort tid utviklet seg til å bli en av Norges fremste og mest utadvendte croonere. I samspill med Kringkastingsorkestret, dirigert av Lars Erik Gudi som også har arrangert musikken, blir dette det perfekte møtet med Sinatras sangbok. Vi hører blant annet "Let there be Love", "Softly as a Morning Sunrise", Charade", "Luck be a Lady", Witchcraft", "Falling in Love with You", "I’ve got You under my Skin" og "Almost like
being in Love".

Kortversjoner sendt i vår
Tidligere i år ble det holdt tre konserter på Rockefeller i Oslo med Kringkastingsorkestret og tre norske grupper fra pop- og jazzsjangeren. Utdrag fra konsertene ble sendt på vårparten i år på NRK1. Nå kommer de i sin helhet. Neste møter vi Popol Ace og Come Shine er siste gruppe ut.

Egenprodusert konsertopptak av Kulturavdelingen
Prosjektleder Ida Simonsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83