Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 7. september 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Mennesker møtes…

Kelly (Deborah Mailman) vil gjerne hjelpe andre mennesker, men hvordan skal hun gjøre det? (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) vil gjerne hjelpe andre mennesker, men hvordan skal hun gjøre det? (Foto: Southern Star)
Gabrielle har hatt dårlig sex med Tidy, og de bestemmer seg for å holde forholdet på rent vennskapelig basis. Richie har alvorlige planer om å være Lucianas sæd-donator, Kelly leter etter meningen med livet og Christian har problemer med Chloes vakre, lesbiske venninner.

Gabrielle nekter å flørte med Tidy etter den dårlige opplevelsen mellom laknene. Ikke et blikk, ingen berøring – bare rent kameratskap, det er det hele. Men Tidys ego har fått en knekk. Han vil ligge med Gabrielle én gang til for å bevise sin seksuelle kapasitet.

Evan sliter litt med følelsene sine for George. Han er engstelig for at hun ikke har følelser for ham siden de deler leilighet. Han bestemmer seg for å be henne ut på en date. Men hvem skal hente hvem når de bor på samme sted?

Richie går med på å være sæd-donator for Luciana. Ellers jobber han med showet "Aggie og kjøteren". Aggie, barnestjernen i showet, er svært vanskelig og hun driver Richie til vanvidd. Trenger kjøteren munnkurv?

Et tilfeldig møte med en tigger på en bussholdeplass får Kelly til å tenke over prioriteringene sine. Hva vil hun egentlig med livet sitt? Kelly bestemmer seg for å hjelpe andre. Men hvordan skal hun gripe saken an?

Hver gang Christian kommer hjem er leiligheten full av Chloes vakre, lesbiske venninner. Han føler seg som en inntrenger, men Evan sier at han bør utnytte situasjonen og gjøre det beste ut av det.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex delte leilighet tidligere. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og har et turbulent kjærlighetsliv. Gabrielle har det heller ikke enkelt på den fronten, mens Kelly sliter med studier og meningen med livet.

Australsk dramaserie
Originaltittel: The Secret Life of Us (sesong 3)
Episodetittel: The People You Meet
Produsert av Southern Star
Med: Samuel Johnson (Evan), Sibylla Budd (Gabrielle), Spencer McLaren (Richie), Deborah Mailman (Kelly)
Pressekontakt: Inger Larsen tlf. 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Les mer