Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 9. juli 1999 kl 22.40 Alt jeg aldri sa

Alt jeg aldri sa (t)


NRK2 fredag 9. juli kl 22.40
Alt jeg aldri sa

Kjærlighetens vilkårlighet

Anns kjæreste ringer ganske overraskende fra Praha for å fortelle at han dessverre ikke elsker henne mer. Han har truffet en annen.
I desperasjon på kanten av selvmord ringer Ann på en krisetelefon for å finne trøst. Hun får Don i tale for første gang, og se så om ikke ny søt musikk oppstår.
I denne spansk-amerikanske filmen fra 1995 får vi se hvordan tilfeldighetene leker med våre liv, ikke minst når skjebnen bringer oss på nye kjærlighetsveier.
Don arbeider normalt som eiendomsmegler hos sin far, men på fritiden gjør han en frivillig innsats på krisetelefonen. Ann jobber med salg av video- og fotoutstyr og har altså en tid vært kjæreste med en journalist som for tiden er på reise i Øst-Europa.
Etter den skjebnesvangre oppringningen fra Praha, sender Ann noen videoopptak til ekskjæresten der hun åpner seg og forteller ting hun aldri før har nevnt. Det er dette som har gitt filmen originaltittelen: \"Things I never told you\".
Regien er ved Isabel Coixet. I rollene finner vi blant andre: Lili Taylor, Andrew McCarthy, Debi Mazar og Alexis Arquette.

NRK2 fredag kl 22.40
Tidligere sendt 16.10.98

Bilde (via Scanpix/Internett)
Ann (Lili Taylor) og Don (Andrew McCarthy) møtes under spesielle omstendigheter, og slik styrer tilfeldighetene våre liv.

Film - innkjøpt
Produksjonsland: Spania/USA (1995)
Originaltittel: Things I never told you
Regi: Isabel Coixet
Med: Lili Taylor, Andrew McCarthy, Debi Mazar, Alexis Arquette, Leslie Mann, Richard Edson og Seymour Cassel
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41