Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 3. mai 2006 kl 21.45 Sporløst forsvunnet

Vordende far forsvinner

Jack Malone leter etter en mann hvis bakgrunn ikke er så plettfri som først antatt. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Jack Malone leter etter en mann hvis bakgrunn ikke er så plettfri som først antatt. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
En ung mann blir borte under en fest med gamle klassekamerater. I kjølvannet av forsvinningen dukker det opp informasjon som gir mannen noen riper i lakken.

Luke Horton (Jeremy Garrett) virker lykkelig og ser i forventning frem mot å bli pappa. Da han plutselig forsvinner etter en gjenforening med klassen, er derfor spørsmålene mange. Luke hadde nettopp holdt en morsom tale da han ble borte, og på stedet han forsvant finner etterforskerne blodspor…

Da Jack Malone og kollegene går Luke nærmere etter i sømmene, oppdager de at han er under etterforskning for økonomiske uregelmessigheter på jobben.
Når han i tillegg ser ut til å ha hatt et utenomekteskapelig forhold til en gift mann, får Jack og kollegene nok å bry hodene sin med.

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 10, sesong 2: Coming Home
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Hjemmeside: http://www.cbs.com/primetime/without_a_trace/
Les mer: http://www.tvtome.com/WithoutaTrace/
Pressekontakt: marianne.vinje2@nrk.no, 23 04 99 18/988 588 80


LENKER
  • http://www.cbs.com/primetime/without_a_trace/ 
  • http://www.tvtome.com/WithoutaTrace/