Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 30. november 2005 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Telejungelen

Forbrukerinspektørene: Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Snorre Tønset og Marit Evertsen Grimstad. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Forbrukerinspektørene: Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Snorre Tønset og Marit Evertsen Grimstad. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
En kvinne fra Bergen har ikke opplevd å gå seg bort i "teleselskapsjungelen", men derimot at andre har rotet henne bort! I flere måneder har hun forsøkt å finne ut hvem hun har abonnementet sitt hos, etter at navnet hennes har blitt solgt videre til ulike teleoperatører.

Hun har ikke blitt ordentlig informert om overføringene, og dermed er det umulig å finne ut hvem hun er kunde hos. Hun vil nemlig betale regningene sine slik at hun ikke får anmerkninger, men hun vet rett og slett ikke hvem hun skal betale til… Forbrukerinspektør Elisabet Grøndahl har sett nærmere på den noe uvanlige saken.

Test av dvd-opptakere
Hva slags dvd-opptaker bør du velge? Må man ut med 8 000 kroner for å få en som er god nok, eller kan man kjøpe en til 3 000 kroner som holder lenge? Svaret får du i kveld.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Programledere: Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Marit Evertsen Grimstad og Snorre Tønset
Prosjektleder: Jan Terje Østerberg
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Les mer: www.nrk.no/fbi

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • www.nrk.no/fbi