Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 15. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 mandag 15. mars kl 16.00
Dream team (15:64)

Lucy blir holdt utenfor
Lucy (Kate Farrah) har gjort en stor tabbe. Hun lagde en radioreportasje om at Harchester Uniteds nye manager ville bli Harry Redknapp. Dette viser seg å være feil. Nå skal nyheten slippes, og Lucy blir stengt ute fra pressekonferansen.
Lucy blir nektet adgang til pressekonferansen fordi hun dummet seg kraftig ut og lagde en reportasje om at Harry Redknapp ville bli den nye manageren for Harchester United. Dette tilgis ikke av klubbens ledelse og styre, og Lucy slipper ikke inn på pressekonferansen. Lucy føler seg ydmyket og latterliggjort.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.
NRK1 mandag kl 16.00
Tidligere sendt 30.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56