Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. november 1999 kl 20.20 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 9. november kl 20.20
Da Capo! (6:8)

Lasse Berghagen og Grete Roede

Lasse Berghagen er allsangkongen på Skansen i Stockholm. Vidar Lønn-Arnesen holder koken i Da Capo- studio på Marienlyst i Oslo. Grete Roede har gode råd å komme med, nå rett før \"fetesesongen\" setter inn.
Lasse Berghagen har en lang og allsidig karriere å se tilbake på, og han holder selvfølgelig på fremdeles. \"Strakk ut din hand\" var blant de første slagerne han hadde i Sverige, men det er nok \"Teddybjörnen Fredriksson\" vi husker best i Norge.
De to allsangkjempene, Lasse og Vidar, leder ellers an i \"Bestefar-valsen\". Den sangen klinger like bra på norsk som på svensk.

Mat og poesi
Grete Roede har gode tips å komme med når det gjelder julematen, og hun innrømmer å ha syndet i matveien i sin ungdom. Ellers kan hun fortelle at hun har startet slankekurs for menn. - Nå kommer mannfolkene etter, sier slankedronningen.
Cecilie Schilling synger \"Stjernesangen\" av Jean Sibelius. Det er 100 år siden komponisten skrev opprørsverket \"Finlandia\".
I Poesihjørnet leser Bjarte Hjelmeland \"Sinnavers\" av Sissel Mørck. Programmet holder seg i det barnslige hjørnet, og tar \"Tre søte småbarn\" som allsang.

NRK1 tirsdag kl 20.20

Bilde (via scanpix/internett)
Vidar Lønn-Arnesen, Grete Roede og Lasse Berghagen (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83