Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 24. april 2006 kl 21.00 Catterick

Edle deler

Chris (Bob Mortimer) og Carl (Vic Reeves) i elleville
Chris (Bob Mortimer) og Carl (Vic Reeves) i elleville "Catterick". (Foto: BBC)
Hvordan kom hotelldirektør Oates egentlig til å miste sine edlere deler?

Politiinspektør Fowler får hele historien om hvordan Oates ble atskilt fra sitt forplantingsorgan, og den er dramatisk nok. Samtidig er det høy dramatikk borte på hagesentret der Carls savnede sønn en gang skal ha hatt en jobb.

Direktør Oates kjæreste, Tess, klarer å unnslippe fra hagesentret. Hun stormer inn i en bungalow like ved. Men hva gjør mannen som kommer for å lese av gassmåleren der inne akkurat nå?

Med en ljå
Brødrene Carl og Chris leter videre i hagesenteret etter førstnevntes lenge savnede sønn. Plutselig dukker en viss herr Tony opp igjen, og denne gang truer han dem med en ljå. Heldigvis kommer direktør Oates og politi-inspektør Fowler dem til unnsetning.

Brødrene klarer å stikke av, men ikke Fowler og Oates. Igjen blir direktøren kvitt en vital del av sin anatomi. Hvilken?

Mer om serien
De britiske komikerne Vic Reeves og Bob Mortimer har hovedrollene i sin egen road movie, "Catterick", der vi følger dem som (blant andre) brødrene Carl og Chris gjennom seks episoder. De har nylig truffet hverandre etter 15 års atskillelse. Og nå har de lagt ut for å finne Carls bortkomne sønn.

Britisk komiserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Catterick
Produsert av: Channel X i samarbeid med Pett Productions for BBC
I rollene: Vic Reeves og Bob Mortimer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57