Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. februar 2000 kl 20.10 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone

NRK1 fredag 4. februar kl 20.10
Beat for beat - tone for tone (8:12)

Trond Viggo Torgersen løser musikknøtter

Trond Viggo Torgersen tester sine musikkunnskaper i kveldens utgave av \"Beat for beat\". Med på sitt lag har han Minken Fosheim. De to konkurrerer mot Henriette Lien og Heine Totland .

Trond Viggo Torgersen er et kjent og kjært ansikt både for barn og voksne. De fleste barn vil nok huske ham som kameraten til Flode - han som måtte lures til å pusse tennene sine. Trond Viggo er også hele Norges doktor, ikke minst etter at han lærte oss hvordan kroppen fungerer i serien \"Kroppen vår\" som gikk på NRK.
Med på laget får Torgersen forfatter, skuespiller og humorist Minken Fosheim. De siste årene har hun gjort seg bemerket med sine fortellinger for barn om de store komponistene Beethoven, Mozart og Grieg.
På det andre laget finner vi Henriette Lien, som for alvor slo i gjennom i fjor vinter i såpeserien \"Hotell Cæsar\". Lien er opprinnelig utdannet danser og har gjennom sin deltakelse i musikalen \"Damenes aften med herrene på slep\", som fikk strålende kritikker, vist at hun også kan synge og spille.
Hennes partner i kveld er sangeren Heine Totland som slo igjennom i vokalgruppa Gli Scapoli. Totland har siden medvirket i musikalen \"Jesus Christ Superstar\". Han koret også for Grand Prix debutant Stig van Eijk under fjorårets sangkonkurranse i Jerusalem.

NRK1 fredag kl 20.10

Bilde
F.v. Trond Viggo Torgersen, Minken Fosheim, Henriette Lien og Heine Totland er gjester hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: NRK)

Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18