Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 8. juli 2007 kl 20.10 Noen som passer for meg?

Alice i kjærlighetens forgård

Alice (Tamsin Greig) og Gil (Michael Landes)leter etter partneren som skal gjøre dem lykkelig.(foto: Andy Earl, Radio Times)
Alice (Tamsin Greig) og Gil (Michael Landes)leter etter partneren som skal gjøre dem lykkelig.(foto: Andy Earl, Radio Times)
Hver episode av denne BBC-serien viser hvordan Alice og Gil strever seg gjennom det ene parforholdet etter det andre. De er begge på let etter partneren som skal gjøre dem lykkelige. Stikkord: Som seere vet vi på forhånd at de er skapt for hverandre, men DE vet det ikke selv.

Britiske Alice er regnskapsfører for et kosmetikkfirma i London, utplassert i en større parfymeforretning i byen. Gil er amerikaner, og en vellykket forfatter på utkikk etter kunstnerisk utvikling og et varig kjærlighetsforhold – utenfor USA.

Gjennom seks episoder får vi ta del i Alice og Gils drømmer, forhåpninger og dating-fiaskoer i tiden før de to blir et ideelt par. Vi vet at før eller siden vil skjebnen føre de to sammen, men når?

Britiske Tamsin Greig spiller Alice og amerikanske Michael Landes er Gil.

Første episode
Alice er på utkikk etter en rimeligere leilighet og vil selge sin. Hun får hjelp av en høy og kjekk fremmed mann, som viser seg å ikke være helt slik som førsteinntrykket tilsier.

Gil på sin side er blitt uvenner med naboene. Forholdet til en vakker tv-produsent går heller ikke så bra.

Serien har vært sendt tidligere.

Britisk dramaserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Love Soup
Produsent: BBC Worldwide
I rollene: Tamrin Greig (Alice), Michael Landes (Gil ), Trudie Styler (Irene), Sheridan Smith (Cleo) og Montserrat Lombard (Milly)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 915 65 900 info@nrk.no