Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. desember 2004 kl 19.30 Julenøtter

Programmet du er "julenøtt" til å se…


Roald Øyen satser på geografi, ispedd en smule kultur, i "Julenøtter" i år. Dessuten blir det igjen pengepremier til tre heldige vinnere, og nytt denne gangen er en ekstra konkurranse for dem som svarer på SMS.

Den vanlige konkurransen følger vante spor. Delsvarene fører fram til et løsningsord, som kan ringes inn på telefonnummer 800 49 001. Å ringe inn på dette nummeret er gratis, og de tre heldige vinnerne som blir trukket ut får 1000 kroner hver.

SMS
De som vil svare på SMS må gjøre følgende: Send inn JUL mellomrom LØSNINGSORDET til 1987. Tjenesten koster tre kroner per melding. Og hvis du svarer på SMS, er du med videre i en konkurranse om å vinne 5000 kroner. I denne konkurransen blir deltakerne stilt flere spørsmål innenfor det aktuelle tema. Den som kan svare på flest oppgaver, vinner. Det er altså ingen trekning her.

Første program
Roald Øyen holder seg til hjemlige trakter i det første programmet. Det er nemlig fem steder i Norge som står på UNESCOs verdensarveliste: Røros, Bryggen i Bergen, helleristningene i Alta, øykommunen Vega i Nordland og Urnes stavkirke, den eldste og flotteste av våre stavkirker. Tema for spørsmålene er kulturarv.

Egenprodusert underholdning fra Program Oslo, Underholdningsavdelingen
Programleder/programansvarlig: Roald Øyen, tlf: 23 04 91 63
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78