Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 13. august 2009 kl 21.10 Peep show

Søsterbesøk med forviklinger

Mark sine planer om en helgetur blir ødelagt da søsteren kommer på overraskelsesbesøk. Jeremy ser sitt snitt til å skru på sjarmen overfor det uanmeldte helgebesøket.

Mark er lite glad for å få søsteren på besøk. Situasjonen blir ikke bedre da Jeremy legger seg etter henne. Mark advarer romkameraten og ber ham om å holde fingrene av fatet, noe som virker mot sin hensikt.

Men så err det Jeremys tur til å bli bekymret. Mark har nemlig funnet ut at han har fått sterke følelser for Jeremys eks, Big Suze.

Om serien
De ulike romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 3
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900