Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. februar 1999 kl 23.45 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 12. februar kl 23.45
Operasjon Big Sky (38:53)

Krigslek med følger
I kveldens episode av den australske dramaserien \"Operasjon Big Sky\" havner pilotene Jimbo og Scotty midt oppe i en militær treningsøvelse. Og Lauren får sjokk da hun får øye på sin døde far på gaten.
Jimbo og Scotty får i oppdrag å transportere en tropp med soldater til en treningsøvelse. Av nysgjerrighet ikler de to pilotene seg lånte uniformer og følger etter soldatene for å se dem i aksjon. Det skal de snart komme til å angre bittert på...
Lauren blir svært oppskaket da hun mener å se sin døde far gå inn i en limousin. Chris ler av det hele, men snart oppdager de at noe foregår som ingen av dem er i stand til å forklare.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\").
Det tilsynelatende hund- og katt-forholdet som har rådd mellom disse to fra første stund har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.45

Bilder (elektronisk via NTB/Data- tv/Internett)
- Jimbo (Rhys Muldoon, t.v.) og Scotty (Martin Henderson) havner midt oppe i en militærøvelse.

- Jimbo (Rhys Muldoon) blir tatt for å være en virkelig soldat og tas til fange av \"fienden\".

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51