Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. juli 2004 kl 21.30 Niern: Skeive tider

Sex, drugs & rock’n roll

Fire mer eller mindre
Fire mer eller mindre "steine" venner: foran Dave Chappelle, Harland Williams, bak Guillermo Diaz, Jim Breuer.
Kenny havner i fengsel ved et uhell, og må stole på sine tre beste venner når det gjelder å skaffe til veie kausjonen på 100 000 dollar. Løsningen deres går ut på å selge marihuana som de har stjålet fra et statlig forskningslaboratorium.

Kenny er en snill barnehageassistent som kommer i skade for å gi en politihest en stor porsjon "junk food". Hesten er imidlertid diabetiker, og etter at den har spist seg mett, faller den død om. New York-politiets lange arm arresterer Kenny for mord på en politimann!

Kenny er langt ifra skapt for et liv bak gitteret, særlig ikke når en diger, vemmelig type, Nasty Nate, legger sin elsk på ham. For å redde Kenny ut av fengselet, har kameratene Thurgood, Brian og Scarface ikke annet å gjøre enn å finne penger til å betale ham ut.

Thurgood jobber som vaktmester i det statlige forskningslaboratoriet, og han har ubegrenset tilgang til marihuanaen som oppbevares der. Guttene bestemmer seg for å ta noe av stoffet og selge det, men bare inntil de har nok penger til å betale kausjonen.

Det er en risikofylt plan, men hva gjør man ikke for å redde en god venn i nøden? De tre kameratene begir seg ut i New York Citys underverden, og en stund ser det ut til å gå bra. Thurgood forelsker seg til og med i vakre Mary Jane.

Så skjer det noe som kan sette en alvorlig stopper for det hele...

Om filmen
"Skeive tider" er en komedie med sex og dop som tema. Regissør Tamra Davis starter historien med de fire vennene da de oppdager pot i niende klasse. Mye av humoren er basert på dette.

Filmen kan også by på gjesteopptredener av Willie Nelson, Tommy Chong og Snoop Doggy Dog.


Amerikansk spillefilm fra 1998
Originaltittel: "Half Baked"
Regi: Tamra Davis
I rollene: Dave Chappelle, Guillermo Diaz, Jim Breuer, Harland Williams, Rachel True
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83