Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. juni 1999 kl 20.15 Alle borte

Alle borte (ttv)


NRK1 fredag 4. juni kl 20.15
Alle borte (1:6)

Iren Reppen: Fredagsfjes i sommer

Iren Reppen blir fredagsunderholder på NRK1 i sommer med start allerede 4. juni. I NRK Troms\' studio har hun fått laget et eget \"hjem\" med en hyggelig veranda hvor venner og kjente skal stikke innom.
Skuespilleren Iren Reppen skal ha ferie midt mellom fiksjon og virkelighet. Liksom hjemme hos seg selv, men absolutt på tv. Programmet har hun kalt \"Alle borte\".
- Det føles jo sånn i ferien, påstår Reppen. Og selv om hun liksom er alene hjemme i studio, får hun mye besøk i \"sommerhuset\" sitt.
- Jeg har bare invitert folk jeg har stor respekt for. Alle er venner og/eller kolleger av meg, og ut fra et planlagt manus, vet jeg av erfaring at uventede ting kan skje, sier hun

Bruker tv rått
Iren Reppen innrømmer gladelig at hun er luta lei av å lese om treningsopplegget og kostholdet til hvem-som-helst på en fotballbane.
- Jeg vil at de beste artistene, danserne, dikterne og skuespillerne skal få mer oppmerksomhet, og da bruker jeg tv rått for å vise det.
Hun lover oss avslappende og innholdsrike fredagskvelder mellom 20.10 og 21.10 i seks uker. Skuespillerinnen skal by på mat og det blir prat og påfunn med blant andre Sossen Krogh, Espen Thoresen, Susanne Lundeng, Jan Eggum, Trond Kirkvaag, Halvdan Sivertsen og Marit Adeleide Andreassen.
- TV er jo litt vulgært i kunstnerkretser, sier Reppen og smiler, - og vi er fryktelig redde for våre kunstneriske integritet. - Derfor er det kjempeartig å få muligheten til å bruke fjernsynet til å formidle hva vi egentlig jobber med, sier hun.

NRK1 fredag kl. 20.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Iren Reppen blir fredagsunderholder på NRK1 i sommer. Programmet sendes fra Tromsø.

Egenproduksjon fra NRK Troms i seks deler
Programleder: Iren Reppen
Ved Elin Østraat og Kåre Sørensen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56