Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 27. februar 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 27. februar kl 19.45
Den sjette dagen (7:24)

En godseiers tilnærmelser

Charlotte har bestemt seg for å reise tilbake til internatskolen. Hun tar blant annet farvel med Theodor og Dolores på godset, og igjen har Theodor en litt merkelig reaksjon.
Godseier Mauritz og Svart-Upling har visse prosjekter på gang som Mauritz selv nå vil ta det hele og fulle ansvar for. Blant annet vil han gjøre en nødvendig reise til Estland. Victor kommer innom og forteller godseieren at han i sin tid var kjæreste med Felicia. Victor vil gjerne vite hvorfor Felicia tok livet av seg.

Den handlekraftige godseieren har oppvartet Beata en stund, og nå oppsøker han henne på rommet. Han gir henne et vakkert smykke og sier at han tenker på henne hele dagen. Det ender med en heftig omfavnelse som etterlater Beata ganske målløs.

Forholdet mellom rektor Skovås og Britt-Marie kompliseres ved at Leo truer med å sladre for all verden. Skovås prøver å berolige henne, det foreligger jo ingen bevis for noe som helst!
Men det gjør det. Leo og Annie er faktisk på dette tidspunktet i en fotoforretning for å hente bilder av Skovås og Britt-Marie - - .

Imens synes det som om gamle Theodor på godset blir bedre av Farhads medisinske eksperimenter. Forskeren tør ennå ikke helt stole på de foreløpige resultatene, men er nå mer optimistisk enn noen sinne. Dolores vil gjerne få mer av Farhads \"vitaminer\". Hun har forlengst gitt Theodor de siste dosene.

På Felicias grav er det noen som har trampet i stykker en rose!

Kveldens episode avsluttes med at noen blir forfulgt, og at en pistol blir ladet!

Søndag NRK1 kl 19.45

Billedtekst
Godseier Mauritz har visse prosjekter på gang som gjør det nødvendig med en reise til Estland.


Svensk kriminalserie i 24 deler
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53