Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. april 2000 kl 20.00 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 4. april kl 20.00
Da Capo!

Musikk, vår og romantikk i \"Da Capo!\"

En norsk kvartett, bestående av musikerne Dag Eriksen, Terje Fjærn , Johan Bergli og Kristian Lindeman, har latt seg inspirere av amerikanerne \"Four Freshmen\", og kaller seg \"4 Fyrer\". I kveld synger de blant annet \"Route 66\" i studio hos Vidar Lønn- Arnesen!.

Njål Sparbo dukker også opp i kveldens Da Capo! Han vet hvilken måned det er og synger Pat Boones store slager, \"April Love\".
Ellers byr Vidar Lønn-Arnesen på et potpurri over 50-tallets store slagere, og i Poesihjørnet leser Svein Tindberg Hans Børlis dikt \"Louis Armstrong\". Louis Armstrong ville ha fylt 100 år i år, og Per Husby og Vidar prater om Armstrongs besøk i Oslo. Det blir klipp fra arkivet og intervju med ekteparet som fikk besøk av Armstrong på Ullevålseter, Gerd og Reidar Otto Ullevålsseter. Vi møter også en ung musikkstudent, trompeteren Kåre Nymark, som spiller \"Struttin\' with some Barbeque\", skrevet av Lill Armstrong, kona til Louis.

Allsangen blir godt tatt hånd om av Vidar, og i kveld kan alle synge med i \"Jeg har forelsket meg\" og \"Aldri på en søndag\", fra filmen av samme navn med legendariske Melina Mercouri i hovedrollen.

NRK1 tirsdag kl 20.00

Billedtekster:

1. 4 Fyrer, fra v. Johan Bergli, Dag Eriksen, Kristian Lindeman og Terje Fjærn (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

2. Njål Sparbo (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Programleder Vidar Lønn- Arnesen
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83