Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. september 2002 kl 22.00 Store Studio

Rock i studio

Anne Sandvik Lindmo er programleder for Store Studio. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Sandvik Lindmo er programleder for Store Studio. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Programleder Anne Sandvik Lindmo er klar med program nummer to i NRKs kulturavdelings talkshow-serie ”Store Studio”. I kveld har hun invitert rockegruppen Motorpsycho til å stå for musikkinnslaget. ”Fucking Åmål”-regissøren dukker også opp.

I tillegg til ”Fucking Åmål” står den svenske regissøren Lukas Moodyson bak ”Tilsammans”, to publikumssuksesser som vekket stor oppsikt – både når det gjelder kvalitet og handling. Nå er han klar med en ny film som det naturlig nok stilles store forventninger til. Tittelen er ”Lilja 4-ever”. Mer om handlingen får du vite når Sandvik Lindmo snakker med Moodyson i ”Store Studio”.

Talkshowets faste panelet, som består av Per Sundnes, Harriet Karoliussen og Lars Fredrik Händler Svendsen, er på plass for å diskutere aktuelle ting.

Om ”Store Studio”
Programserien ”Store Studio” er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen et knippe gjester de har lyst til å snakke med, og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

- ”Store Studio” skal handle om musikk, bøker, reklame, design, film, teater, mat og klær, og gjester blir de som kan snakke om disse sakene. Programmet handler om det vi i redaksjonen synes det er verdt å bruke tid på. Diktatur er ikke alltid så dumt, sier Anne Sandvik Lindmo.

Rundt studiobordet sitter programlederen og hennes medsammensvorne: popfaglig ansvarlig NRK-reporter Per Sundnes, forfatter og filosof Lars Fredrik Händler Svendsen og Harriet Karoliussen som resten av uken er redaktør i Morgenbladet. De tre er håndplukket fordi de ikke er redde for å si akkurat hva de mener. De skal bidra med kvalifisert sladder og velformulert synsing, både i form av panegyrisk hyllest og den aller biskeste slakt.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10