Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. mai 2006 kl 21.35 Mord i tankene

Farlig spill

Alex (Colin Salmon) og Helen (Helen Baxendale) er nyforelsket etter at hun nylig har skilt seg fra ektemannen Tom. (Foto: BBC)
Alex (Colin Salmon) og Helen (Helen Baxendale) er nyforelsket etter at hun nylig har skilt seg fra ektemannen Tom. (Foto: BBC)
Sorg og sinne over et tapt ekteskap får det til å boble over for Tom. Men konsekvensene får langt større følger enn han kunne ant på forhånd.

Tom sliter med å få livet på rett kjøl etter en opprivende skilsmisse. Han savner ekskona Helen og datteren Holly, men Helen har fått seg ny kjæreste, politimannen Alex.

Da Tom vil hente Holly etter skoletid, havner han i en konflikt med et par tenåringer. Konflikten kommer helt ut av kontroll og ender med at guttene går til angrep på Tom og bilen. Da Helen får vite om hendelsen, foreslår hun at Alex ser nærmere på saken, noe Tom avslår.

Problemene fortsetter likevel da Tom noen dager senere blir banket opp av en ukjent gjerningsmann. Han mistenker at tenåringene fra skolen er innblandet, men politiet virker maktesløse. Da Alex ber Tom om å glemme saken, begynner han virkelig å lure på om noe er galt. Så oppdager Tom at Alex gir penger til en av tenåringsguttene og blir enda sikrere i sin sak…

Britisk krimdrama (2003)
Produsert av: BBC.
Originaltittel: Murder in mind: Justice
Med Helen Baxendale, Adrian Dunbar, Colin Salmon, Amanda Driscoll og Abby Racki-Plott.
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,