Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. november 2004 kl 19.55 Forandring fryder

Gutterom og kjøkken på Hovseter

Interiørkonsulent Bengt Simonsen, Anne Marie Stålsmo og sønnen Andreas (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Interiørkonsulent Bengt Simonsen, Anne Marie Stålsmo og sønnen Andreas (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll har denne gangen alliert seg med interiørkonsulentene Alexandra Villefrance og Bengt Simonsen, samt altmuligmannen Trond Bystrøm, for å pusse opp et gutterom og et kjøkken på Hovseter i Oslo.

Anne Marie Stålsmo og sønnen Andreas går løs på oppussing av kjøkkenet til naboene Siv Lund og sønnen Stefan. De får eksperthjelp av Bengt Simonsen og tømrermester Trond Bystrøm.

Siv Lund og sønnen Stefan påtar seg jobben med å pusse opp gutterommet til Andreas Stålsmo. Her yter Alexandra Villefrance interiørhjelp.

Om serien
Som i de fire foregående rundene skal vi i hvert program møte to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Hvordan rommet skal se ut og selve oppussingsjobben tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Alexandra Villefrance, Mads Moe, Bengt Simonsen og Yvonne Dengin. Altmuligmann Trond Bystrøm er ny på laget, mens Hilde Hummelvoll for femte gang overvåker det hele på seernes vegne, og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Egenprodusert underholdning fra Program Oslo
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78

Vises også i Nett-TV.