Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 20. mai 2002 kl 22.40 På nett

Brudd og forening

Jake (David Walliams) blir vraket av Sacha. (Foto: BBC Worldwide)
Jake (David Walliams) blir vraket av Sacha. (Foto: BBC Worldwide)
Forholdet mellom Jake og Sacha har kjølnet betraktelig. Sacha klarer ikke å la være å tenke på Sophie, og til slutt bryter hun med Jake.

Etter at Sacha og Sophie tilbrakte natten sammen, har Sacha et lite håp om at det skal bli de to. Sophie bedyrer imidlertid at for henne var dette bare en engangsforeteelse.

Til Jake sier Sacha at hun ikke kan treffe ham mer, og at hun tror hun er lesbisk. Jake blir svært oppskaket, og når Sophie forteller at hun har ligget med Sacha én gang, ramler verden fullstendig sammen for ham.

Nervøs Brandon
Kumari har mer og mer lyst på Brandon, og hun arrangerer en date hjemme hos ham om kvelden. Brandon er tydelig nervøs, for på dette området er han helt blank. På kontoret pumper han Reece for informasjon og ”instruksjoner” om sex, og han surfer på nettet for å få tips.

Samme kveld mister Brandon sin jomfrudom…

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

Egen nettside
I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” oppdaterer siden. Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv!

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)

Britisk dramaserie
Originaltittel: attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Bilder
1 Jake (David Walliams) blir vraket av Sacha. (Foto: BBC Worldwide)
2 Brandon (Iddo Goldberg) og Kumari (Anjali Mya Chada) har date i kveld (Foto: BBC Worldwide)LENKER
  • www.seethru.nrk.no  
  • Mer om serien